Maarten, Creative Designer bij Business Models Inc. en Thirty-X Creative Support & Visual Strategy, helpt (inter)nationale organisaties met het creëren van nieuwe business modellen door het toepassen van creatief denken, visual thinking en design thinking technieken. Hij kijkt voortdurend vanuit een ander perspectief naar de wereld van de internationale organisaties. Dit leidt tot nieuwe inzichten, nieuwe business mogelijkheden en nieuwe benaderingen. Hij blijft nieuwsgierig door vanuit een verfrissend kinderlijk perspectief naar dingen te kijken.

Zes jaar lang was Maarten partner in innovatie Lab ULURU/Beagle, en begeleidde hij strategische en creatieve processen binnen bedrijven. Wat begon als een ideeënfabriek, groeide uit tot een plek waar ondernemers hun waarden en doelen konden herijken en heroverwegen.

Maarten studeerde aan Haarlem Business School, Nederlandse Taal-en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam, studeerde in Montpellier Frankrijk en werkte daar als een mobiel reclamebureau. Maarten spreekt beelden, mogelijkheden, Nederlands, Engels en Frans.