Michiel ondersteunt (inter)nationale organisaties en start-ups bij het ontwikkelen/verbeteren van hun Business Model. Michiel heeft 16 jaar werkervaring op het gebied van marketing & management waarbij het gebruik van technologie als business accelerator altijd centraal heeft gestaan.

Michiel is een uiterst energiek, mensgerichte ‘strateeg’. Zijn expertise is de klant(en) echt centraal te zetten in de strategische discussie. Zijn persoonlijke ambitie is om organisaties door inzet van technologie de business transformatie te laten maken.

Voordat hij bij Business Models Inc aan de slag ging, is hij tijdens zijn studie een start-up begonnen, daarna is hij aan de slag gegaan bij Microsoft. Daar heeft hij verschillende marketing, business development en management rollen gehad. In zijn laatste rol was hij verantwoordelijk voor de groei van Microsoft haar business applicaties tak vanuit het Nederlandse business leadership team. Onderdeel van zijn baan was het transformeren van de organisatie en haar partners naar een pay per use ‘cloud’ gebaseerd model.

Michiel spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits en blijft eeuwig student in de Turkse taal.