Innoveren als een Startup

Kick-off your business idea

Hoe zorg je dat je idee echt een succesvolle business wordt? We helpen Startups met het ontwerpen van hun business model en om hun idee te lanceren in de markt. We helpen corporate organisaties om te innoveren als een Startup.

Vaardigheden en tools

Naast de benodigde tools om een business model te ontwerpen, leren we je ook vaardigheden en een mindset om je business idee echt succesvol te maken. We zorgen dat je actie onderneemt, dat je je ideeën deelt met je netwerk (get out of the building), dat je ze tests and valideert in de markt, een eerste klant vindt en de benodigde beslissingen maakt. We bieden de volgende programma’s:

Workshop Business Modeling Tools voor Startups

Tijdens deze 2-daagse workshop geven we Startups tools, skills en mindset om hun idee werkelijkheid te maken. Hierbij gebruiken we o.a. het Business Model Canvas, om het startup idee in kaart te brengen en begrijpelijk te maken voor henzelf, investeerders en partners.  We verzorgen deze workshop binnen verschillende Startup Programma’s wereldwijd, bijvoorbeeld bij Yes!Delft LaunchLab, ClimateKIC, High Tech Campus, Impact Hub (Nederland, Roemenië, Australië), Enterprise Estonia en School for Social Entrepreneurs.

Acceleration Program voor Corporates

We helpen corporates om te innoveren als een Startup door hen de nieuwe tools, nieuwe vaardigheden en een nieuwe mindset aan te reiken.

Startup Bootcamp & Open House

Wij zijn ‘official partner’ van Startup Bootcamp, de meest succesvolle accelerator van Europa. Alle programma’s van Startup Bootcamp beginnen met een 2-daagse workshop Business Modeling Tools voor Startups (zie hierboven). Deze sessies zijn gekozen tot ‘most valuable’ door de deelnemende Startups. Dezelfde workshops verzorgen wij ook voor Open House, het innovatieplatform voor de Dance, Event & Music industrie, waar Business Models Inc. ook partner van is.