Resultaat

BMIncprocess

Wij genereren inzichten

Door de review van uw strategie en business model krijgt u inzicht in uw huidige situatie en de vorm van uw organisatie. U krijgt inzicht in de financiële situatie en de mogelijkheden in uw huidige business model. Daarnaast krijgt u inzicht in business model opties en alternatieve inkomstenbronnen.

Wij dagen uw manier van denken uit

Door te doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wij dagen de huidige denkpatronen in uw organisatie uit. Wij helpen u om nieuwe patronen te zien en nieuwe manieren te bedenken voor uw bedrijf nu en in de toekomst. Wij laten u voorbeelden zien van succesvolle business modellen en we helpen je team inzichten te genereren in uw business model. We helpen jullie met nieuwe ideeën voor het verbeteren, het versterken of het opnieuw inrichten van uw business model.

Wij bieden u concrete opties

Wij leveren een analyse van uw huidige business model, in acht nemend de visie van uw organisatie en de veranderende context. Wij leveren een gedegen marktanalyse met een overzicht van de implicaties en ontwerpcriteria voor uw nieuwe business model. Wij leveren concrete scenario’s en mogelijkheden voor de ontwikkeling van nieuwe business. Wij voorzien uw team van een gemeenschappelijke taal voor business development en het genereren van inkomsten. Wij creëren een nieuwe manier van denken en praten over business en business development binnen uw team. Wij maken uw team beter in het ondernemen. Wij leveren strategisch inzicht en een betere kwaliteit van de strategische beslissingen binnen uw team.

Wij mobiliseren uw team rondom de taak die ze moeten uitvoeren

Als gevolg van het proces begrijpt uw team uw bedrijf in detail. Uw team wordt enthousiast over het oplossen van zakelijke problemen als ze de dynamiek van uw bedrijf begrijpen. Uw team heeft meer respect voor besturingsproblemen en het tempo waarmee bedijfskwesties worden opgelost. Uw team wordt ingezet om het eigen proces en het eigen bedrijf te managen vanuit hun eigen rol. Uw team wordt uitgerust om te praten over het bedrijf, ook met mensen buiten het team of bedrijf. Uw team vindt de taken die ze moeten uitvoeren belangrijk als zij volledig inzicht hebben in hun eigen rol in het succes van het team. Uw team heeft gereedschap waarmee ze self-supporting zijn in de ontwikkeling van uw bedrijf. Uw team neemt het proces van vernieuwing en innovatie over. Uw team neemt sneller betere beslissingen.

Wij helpen u om succesvol te ondernemen

Kortom, uw team wordt aangesloten op de gedeelde visie en begrijpt echt uw bedrijf. Ze worden verbonden met elkaar en de gemeenschappelijke taak die ze moeten bereiken. Onze systematische methodiek heeft zich bewezen in meer dan 150 (inter)nationale organisaties in de afgelopen drie jaar.