Aanpak

Teams2

We zijn consultants, maar we sturen u geen rapporten met onze adviezen.

We zijn strategie consultants, business architecten en business designers met een achtergrond in innovatie, strategisch management, change management en business valuation. Wij helpen u met het genereren van mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij vertellen u wat we gedaan zou hebben in uw positie. Wij helpen u met onze ervaring, kennis, expertise, tools en inspiratie. Wij helpen u om scenario’s voor uw bedrijf te ontdekken, te ontwerpen en de scenario’s te evalueren. Wij helpen u uw strategische doelen te bepalen en te bereiken en wij helpen u om deze doelen om te zetten in actie. Alles met het einddoel in ons achterhoofd – de winstgevendheid van uw bedrijf in de markt van morgen.

We werken op een verfrissende, visuele, energieke manier.

Wij werken met een systematische aanpak die in meer dan 150 projecten bij (inter)nationale organisaties in het binnen- en buitenland is bewezen in de afgelopen drie jaar. Wij maken gebruik van technieken zoals strategische visievorming, business modeling, organisatie (her)ontwerp, grafisch faciliteren en visualisatie om betere business modellen te ontwerpen. Wij combineren business met design om inzicht te verkrijgen in uw strategische arena en om relevante business model opties voor de toekomst te ontwerpen.

Wij co-creëren samen met uw team, de echte business experts.

Wij helpen organisaties om betere business modellen te ontwerpen. Wij helpen u om uzelf te helpen. Wij genereren business model opties niet voor u, maar samen met u. Wij werken met co-creatie, samen met onze klanten, onze partners en ons wereldwijde netwerk. Ons werkproces wordt gekenmerkt door zorgvuldige voorbereiding, sterke efficiëntie en hoge effectiviteit. Wij werken samen met cross-functionele teams met vertegenwoordigers uit alle onderdelen van de organisatie. Wij faciliteren het proces en laten uw mensen doen waar ze goed in zijn en we laten hun daarin excelleren. Wij doen dit om u en uw bedrijf beter, scherper en meer rendabel te laten worden.

We werken met een one-stop, full-service concept.

Wij begeleiden u door een proces waarin uw eigen mensen een prominente rol spelen. U en uw team participeren in het project en wij zorgen voor de rest. In dit proces, stellen wij u in staat om de essentie van uw bedrijf te begrijpen en verbeteringen in uw business model te identificeren. Wij helpen u en uw team met het delen van elkaars inzichten en ervaringen en het verbeteren van de dialoog binnen het team. Wij stellen u in staat om ideeën te verkennen en mogelijke scenario’s te identificeren. Wij helpen u om de communicatie binnen het team te verbeteren en de medewerkers te laten begrijpen waar uw business om draait. Wij stellen u in staat om discussies te voeren over de focus en de ware essentie van uw bedrijf en mogelijke groeiopties te identificeren.

We werken met een vaste prijs.

We zijn niet geïnteresseerd in eindeloze consultancy uren voor projecten die kunnen worden bediend en uitgevoerd door uw eigen mensen. We zijn niet geïnteresseerd om u te vertellen wat u moet doen en ervoor te zorgen dat u afhankelijk wordt van experts zoals wij. Meestal eindigen consultancy projecten in een lang proces met terugkerende facturen. Wij passen daarvoor. Wij zijn geïnteresseerd in het definiëren van de essentie van uw bedrijf samen met uw team. Wij zijn geïnteresseerd in hoe uw markt op dit moment verandert en wat de belangrijkste factoren voor uw onderneming zijn en wat het succes hiervan is. Wij zijn geïnteresseerd in uw visie en ambitieniveau en hoe uw business strategie eruit ziet om de belofte waar te kunnen maken. Wij zijn geïnteresseerd in het genereren van mogelijkheden voor uw bedrijf. Zodat u nog steeds winstgevend bent in de markt van morgen. Voor dit alles rekenen wij vaste prijzen per fase.