ONS NIEUWE BOEK

ONTWERP BETERE BUSINESS

De afgelopen zes jaar hebben we met honderden startups en ondernemingen gewerkt, om ze te helpen een betere business te ontwerpen. Om succesvol te zijn moet je jouw business en strategie vanaf de basis ontwerpen. Je moet een designer worden. Nu willen wij onze reis en ervaringen delen in dit boek, met de beste tools en voorbeelden.

Veranderd onzekerheid in kansen

De wereld om je heen – en jouw bedrijf- is gevuld met onzekerheid. Maar binnen die onzekerheid bestaand onbegrensde mogelijkheden om nieuwe gamechanging bedrijven te ontwerpen of herontwerpen. Deze mogelijkheden zijn er voor het oprapen, als je weet hoe je moet zoeken. Tegenwoordig beheren succesvolle bedrijven niet alleen hun bedrijf, zij ontwerpen ze. Design is fundamenteel voor het verbeteren van de manier waarop je naar de wereld kijkt. Het is een gedisciplineerde en iteratieve aanpak die creatief denken en analytische gestrengheid gericht op het creëren van relevante, unieke waarde voor echte mensen met echte behoeften. Als het goed gedaan wordt,  informeert het niet alleen wat de waarde is, maar hoe het wordt geleverd op herhaalbare en haalbare manieren.

Ontwerp Betere Business

Ontwerp Betere Business zorgt voor een frisse mindset die je helpt je klanten echt te begrijpen en je business daarop te baseren. De talloze praktijkvoorbeelden van o.a. Toyota, Startupbootcamp en Wavin laten zien hoe je dat in de praktijk toepast.

Breng je team bij elkaar en begin vandaag nog met het ontwerpen van een betere business! De tijd dat een businessmodel jarenlang aan alle eisen voldeed, is voorbij. Concurrentie, behoeften van klanten en technologische mogelijkheden veranderen voortdurend, vaak op een onvoorspelbare manier. Als je succesvol wilt zijn in de wereld van vandaag, zul je moeten denken als een ontwerper. Ontwerpers hebben altijd al met onzekerheid te maken gehad en weten daar juist hun voordeel mee te doen. Je hebt de juiste tools en vaardigheden nodig om onzekerheid te omarmen.

Waar wacht je nog op? Laten we samen betere business creëren, neem nu contact op…

Bestel het boek hier!